E M M A S T A

Moi! Olen Emma Jämsén, kuopiolainen moniosaaja. Vahva visuaalinen taitoni kodin järjestyksen ja sisustuksen sekä valokuvaamisen ja grafiikan suhteen nousevat isoimmiksi intohimoikseni. Vilkkaaseen arkeeni liittyy kaiken tämän lisäksi myös paljon muutakin kodin puuhastelua sekä seikkailuja Suomessa ja maailmalla.


Pikkuisen faktaa:

Nimi: Emma (Jemma) Jämsén

Syntynyt: 1993 aina ja ikuisesti Kuopiossa. (Käyn silti paikoissa paljon, en ole jämähtänyt)

Asun: Edelleen Kuopiossa kerrostalokolmiossa avopuolisoni ja Kisuni (oikea nimi) kanssa.

Työ: Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja tarjoan Jemma-palveluita onnellisen kodin saavuttamiseksi. Olen myös valokuvaaja ja graafinen suunnittelija vuosien harrastustoiminnan kautta. Toimin myös somevaikuttajana sekä Taekwondoliiton lehden päätoimittajana. Ja pohjimmiltaan olen ammatiltani sisustusarkkitehtuurin muotoilija.

Rakastan: Tasapainoa hitaan ja mukavan kotiarjen sekä reppureissuseikkailujen välillä. Haluan omistaa ihanan kodin, jossa voin askarrella ja puuhastella kaikkea mieluista sekä nähdä maailmaa vain tarpeellinen mukanani. Rakastan kirppareita (varsinkin sisustus- ja keramiikkajutuissa), kahvia ja viiniä sekä uusia kokemuksia lajissa kuin lajissa. 

Jännittävä fakta: Olen sinivöinen taekwondossa ja rakastan naamiaisia ja cosplayta (varsinkin kauhua). Laulan myös ammattitasoisessa kuorossa.