Emmasta

Moi! Olen Emma Jämsén, kuopiolainen moniosaaja. Vahva visuaalinen taitoni kodin järjestyksen ja sisustuksen sekä valokuvaamisen ja grafiikan suhteen nousevat isoimmiksi intohimoikseni. Vilkkaaseen arkeeni liittyy kaiken tämän lisäksi myös paljon muutakin kodin puuhastelua sekä seikkailuja Suomessa ja maailmalla.


Pikkuisen faktaa

♉︎ ♌︎ ♓︎

Nimi: Emma (Jemma) Jämsén

Syntynyt: 1993 aina ja ikuisesti Kuopiossa. (Käyn silti paikoissa paljon, en ole jämähtänyt)

Asun: Edelleen Kuopiossa kerrostalokolmiossa avopuolisoni ja Kisuni (oikea nimi) kanssa.

Työ: Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja tarjoan Jemma-palveluita onnellisen kodin saavuttamiseksi. Olen myös valokuvaaja ja graafinen suunnittelija vuosien harrastustoiminnan kautta. Toimin myös somevaikuttajana sekä Taekwondoliiton lehden päätoimittajana. Ja pohjimmiltaan olen ammatiltani sisustusarkkitehtuurin muotoilija.

Rakastan: Tasapainoa hitaan ja mukavan kotiarjen sekä reppureissuseikkailujen välillä. Haluan omistaa ihanan kodin, jossa voin askarrella ja puuhastella kaikkea mieluista sekä nähdä maailmaa vain tarpeellinen mukanani. Rakastan kirppareita (varsinkin sisustus- ja keramiikkajutuissa), kahvia ja viiniä sekä uusia kokemuksia lajissa kuin lajissa. 

Olen: Energinen, helposti lähestyttävä ja luotettava kaikkien kaveri. Opiskelen luonneastrologiaa ja psykologiaa omalla ajallani ymmärtääkseni ihmisiä paremmin ja viimeinen villitykseni on tarot-kortit. Omistan vähän tavaraa, mutta haluan silti teknologian ja varusteiden olevan mintissä. Muuten pärjään arjen iloilla läheisten ihmisten energialla. Olen erittäin visuaalinen ja hyvä matkimaan ja muistamaan asioita. Alitajunta ja intuitio ovat vanhana osaamisenani herkkänä ihmisenä ja löydän jokaisesta ihmisestä hyvää.

Jännittävä fakta: Olen sinivöinen taekwondossa ja rakastan naamiaisia ja cosplayta (varsinkin kauhua). Laulan myös ammattitasoisessa yhtye- ja kuorokokoonpanossa.

Miten ja miksi?

Minä yrittäjänä

Olen aina rakastanut sitä, että jokainen päivä on yllättävä ja erilainen. Vaikka olen pitänyt ihmiskontakteissa pitkällä asiakaspalvelu-urallani, halusin silti jotain enemmän. Halusin kokea kahden keskeisen luottamuksen ja energian asiakkaani kanssa ja auttaa nimenomaan häntä hänen pulmissaan. Koen että kaikki ansaitsemme henkilökohtaisen huomiomme ja minä haluan olla se, joka auttaa toista löytämään omannäköisen elämänsä. 

Pidän rutiinin täytteisestä arjesta, mutta silti kaipasin vapautta arkeeni. Aikaiset herätykset ja kellon tarkkailu eivät käy työmotivaatiooni. Haluan tehdä intohimolla ja aidolla halulla työni, no matter paljonko se vie aikaa. Myös oman osaamiseni ja ajatusteni ulospäin suuntaaminen on minulle tärkeää.

Rakastan visuaalisuutta, kauniita asioita ja hetkiä sekä järjestelmällisyyttä. Opettaessani ja jakaessani näitä sinun kanssasi, opin joka päivä itse paremmaksi tekijäksi. Haluan jakaa oppiani kanssasi.

Yrittäjänä koen, että saan täytettyä haluani auttaa ihmisiä ja käyttää luovuuttani niin visuaalisesti kuin myös ratkaisukeskeisesti. Olen iloinen jokaisesta työkeikastani ja haluan, että työni jälki ja luotettavuus paistaa myös asiakkailleni sekä ympärillä oleville ihmisille.


Sinun vuorosi

Haluan tietää sinusta!

Kenen kanssa minun on ilo tehdä töitä? Mitä haluaisit elämässäsi muuttaa tai tehdä toimivammaksi? 

Kerro minulle itsestäsi, harrastuksistasi, kiinnostuksen kohteestasi, mistä ikinä haluatkaan! 

Omanlainen arki lähtee liikenteeseen sinun osaamisistasi ja elämäsi onnentunteista. Onnellinen elämä lähtee kodista. Siitä pääsemme ulos, kirjaimellisesti sekä henkisesti miettimään, mitä muuta elämääsi haluat! 

Toteutetaan yhdessä arjestasi sinunlainen ja visualisoidaan se yhdessä.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai instagramissa Directinä. Vastaan heti kun ennätän.

En malta odottaa!

Kerro minulle itsesäsi!